keskiviikko 31. elokuuta 2016

Meren kimallusta

Kävin viime perjantaina Lumenen tehtaanmyymälän ystävämyynneissä, ja mukaan tarttui paljon ihania lakkoja kokoelman jatkoksi. Yksi näistä näkyikin jo blogissa aiemmin, ja tänään esittelemässäni lakkauksessa vilahtaa toinen. Enemmän niistä kerron kuitenkin tänä perjantaina ilmestyvässä ostospostauksessa.

Siirrytään siis asiaan, eli lakkaukseen itsessään. Lumenen Gel Effect -sarjan Glistening Sea, eli tutummin Kimallus oli yksi uutukaisista joka oli saatava äkkiä kynsille. Pulloa tutkimalla epäilin kuitenkin, ettei se olisi kovin peittävä, joten lakkasin pohjalle yhden kerroksen Wild & Mildin Mirror Girliä. Tämän jälkeen töpöttelin pumpulipuikolla kaikille kynsille glittereitä Lumenen Kimalluksesta, ja lopuksi lakkasin kyseistä glittertopperia vielä kunnon kerrokset päälle ihan tavalliseen tapaan lakan omalla siveltimellä. 

Koristeluita jouduin hetken miettimään, mutta lopulta päädyin Water Spottediin. Siinä käytin tällä kertaa Essencen mustaa Black is Backia joka lievän paksuuntumisensa johdosta ei enää kovin hyvin tuntunut leviävän veden pinnalle, harmi sinänsä. Suihkeena toimi luottotuotteeni eli Schwarzkopf:in Taf -sarjan violetti puteli (ihan huippu hiuslakka!) joka sekin oli jo ihan lopussa. Jonkinlaiset mustat riekaleet sain kuitenkin aikaiseksi, ja lopulta olinkin niihin ihan tyytyväinen. Ja koska kimallusta ei koskaan voi olla liikaa, oli nimettömiin vielä ihan pakko lisätä isot lasistrassit "kruunaamaan" kokonaisuus. Ne kiinnitin Seche Vitellä jolla lopuksi myös kuorrutin kaikki kynnet kahteen kertaan tasaisen pinnan varmistamiseksi. 
Sellainen resepti näissä kynsissä. Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? ♥16 kommenttia:

 1. Oi että, nää on upeat! <3

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Pitäs vissiin oikeasti ottaa asiaksi raahata ittensä Lumenen hyllylle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos Nanne! ♥ Lumenen hyllyt on kyllä ehdottomasti poikkeamisen arvoisia ;)

   Poista
 3. Kaunis on lopputulos ♥
  Mie katoin aluksi, että sie olet käsin maalaillut kynsille puun oksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ ja voi apua kun sulla on odotukset korkealla! :D Mielelläni maalaisinkin, mutta mun akryylimaalit on vielä muuttolaatikossa ja iso osa niistä on loppunut/kuivunut. Pitäisi käydä ne läpi ja shoppailla lisää ennen kuin pääsisi maalailemaan :P

   Poista
 4. Sievät on, nämä sopisi johonkin juhliinkin! :)

  VastaaPoista
 5. Vau miten ihanat!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanat ♡ Olis ihana päästä käymään Lumenen ystävämyynneissä, tykkään tosi paljon Lumenen tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 :) Ne yleensä ilmoittaa niistä Facebookissa etukäteen, eli Lumenen omia sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla näissäkin jutuissa :)

   Poista
 7. Todella kauniit! :) Pitäisi itsekin kokeilla water spottedia joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) ♥ Se on kyllä hauska tekniikka, ja mukavan helppokin vielä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥