torstai 1. syyskuuta 2016

Elokuun lakkaukset

Hui hai! Sinne hujahti elokuu, eli viimeinen varsinainen kesäkuukausi. Kesä ei ole kyllä koskaan vilahtanut näin nopeasti ohi, jos saan hieman valittaa. Toki syksyssäkin on puolensa, mutta kyllä minä kovasti toivon että vielä muutama oikein aurinkoinen päivä nähtäisiin ennen kylmää ja pimeää syyskautta.

Syyskuun ensimmäisen päivän kunniaksi esittelen tuttuun tapaan kaikki elokuussa lakatut kynnet. Niitä kertyi yhteensä kahdeksan kappaletta, joista olenkin tyytyväinen lähes kaikkiin. Eniten harmitusta aiheuttivat ylärivin oikeassa laidassa olevat nudet kynnet, mutta muut ovat mielestäni ihan mukiin meneviä. Lempparini ovat edelleen violetit "kuppikakut" yläriviltä, vaikka alarivin tummanpuhuva lakkaus tähtiniitillä ja Belugaria -aksenteilla lienee hyvä kilpailija sille.

Elokuussa väriskaala kynsissä oli melko laaja, vaikka vihreät, keltaiset, ruskeat ja oranssit ainakin puuttuivat kokonaan. Glittereitäkin käytin melko hillitysti. Ensi kuussa alan pikkuhiljaa kaivelemaan esille syksyisempiä sävyjä, mutta ehkä vielä parit kesäkynnet voisin toteuttaa.


Millaisia lakkauksia haluaisit syyskuussa nähdä? Entä mitkä näistä ovat sinun suosikkisi? ♥


10 kommenttia:

 1. Ehottomasti alarivin toinen. En vaan pääse yli tuosta Belugariasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Belugaria on kyllä mieletön :)

   Poista
 2. Kaikki aivan ihania, mutta lempparit on ehkä kuitenkin alarivin eka ja viimenen! :)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen ranskis ja nuo kaks punaista lakkausta on mun lempparit. <3

  VastaaPoista
 4. Nämä on kaikki ihania! Tykkään! Hauska, kun näissä on niin erilaisia tyylejä =) Oikea alanurkka on ehkä mun suosikki, jos nyt yksi pitäisi valita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! :) ♥ Mä en yleensä tykkää käyttää samoja koristeluja/tyylejä kovin montaa kertaa lyhyen ajan sisällä, muuten käy homma tylsäksi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥