keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Tähtipölyä

Nyt pääsee viimeinen Fabyn esittelyä odottanut lakka parrasvaloihin. Tämä onkin yksi suosikeistani joita sain maahantuojalta keväällä testiin, enkä jaksa uskoa että venytin tämän testaamista näin pitkälle! Vahva veikkaus olisi, että tätä tullaan näkemään blogissa aika usein jatkossakin. 

Kysehän on siis oikein hurmaavan kimaltelevasta kirkaspohjaisesta hopeisesta shimmerlakasta nimeltään The Magic Wand*. Erikoisen tästä tekee siinä uiskentelevat oranssit, violetit, vihreät ja siniset pienenpienet glitterit, joita oli äärettömän hankalaa kuvata. Alimman kuvaparin etusormen lähikuvassa saatatte kuitenkin huomata, mitä tarkoitan jos oikein tarkkaan katsotte. 

The Magic Wand on hyvin peittävä tapaus, ja se muuttaa pohjalakan sävyä jo yhdellä ohuella kerroksella huomattavasti. Yllä näette testikierroksen seuraavien lakkojen päällä: Essence - I ♥ My Blue Jeans (tumma sininen), Essence - Black is Back (musta), sekä Rimmel - Aqua Cool (vaalea sininen). Oikeanpuoleisessa kuvassa siis lakkojen päällä yksi kerros The Magic Wandia sekä kerros päällyslakkaa.

Kimallus tässä oli huikea, ja kynsiä ihastelin jo ihan ilman mitään koristeluja. En kuitenkaan kauaa viihdy täysin koristelemattomilla kynsillä, joten päätin kokeilla hieman marmorointia Sally Hansenin valkoisella White Onilla sekä Fabyn kirkkaalla Base and Top coatilla*. Molemmat levisivät veden pintaan kauniisti, ja sain aikaan kivaa hämähäkinseitti-kuviota. Kynsistä tykkäsinkin lopulta ihan huikean paljon! Erityisen kivaa oli jälleen onnistua marmoroinnissa, sillä se ei koskaan ole mitenkään päivänselvää.

Fabyn lakat olen siis saanut esiteltäväksi maahantuojalta, ja olenkin tämän myötä kovasti tykästynyt merkkiin. Nämähän on tosiaan laadukkaita lakkoja, ja ainoa mikä harmittaa on melko harvoin ilmestyvät uudet kokoelmat. Seuraavista kokoelmista voisin kyllä hyvin tilatakin jotain itselleni, sen verran hyvän käsityksen olen lakoista saanut. Jos sinä muuten kiinnostuit näistä, niin näitähän voi tosiaan hankkia Kauneutta.com -verkkokaupasta hintaan 15€ / 15ml. 


Kimaltavaa keskiviikkoa kaikille! ♥*** Fabyn lakat saatu, en hyödy linkkien klikkailuista mitenkään

16 kommenttia:

 1. Todella ihastuttavat!Toi marmorointi on onnistunut täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Heidi! Marmoroinnista tuli kieltämättä aika kiva tällä kertaa :)

   Poista
 2. Kylläpä kimaltaa, ja tuo marmorointi sopii näihin tosi kivasti. Tykkään hurjasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! ♥ Kimallus kyllä kurkkii kivasti marmoroinnin alta, siitä tykkäsin itsekin kovin :)

   Poista
 3. Oi miten kivasti nuo marmoroinnit sopii lakkaukseen <3

  VastaaPoista
 4. Marmoroinnit kyllä viimeisteli upeasti kokonaisuuden! :)

  VastaaPoista
 5. Uuih upeat kynnet! Tuo lakka on kyllä just niinku jotain tähtipölyä, niin kaunis! ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥