perjantai 9. syyskuuta 2016

Versailles Gardens syyskoristeluilla

Olenko ainoa, joka rakastaa hyvää vihreää kynsilakkaa? Jos sävy ei ole täydellinen tai koostumuksessa on jotain ongelmia, ei vihreät lakat erityisemmin sytytä. Kuitenkin, jos kyse on kauniin intensiivisestä sävystä joka sopii yksiin ihonvärini kanssa ja lakkaa on helppo lakata, tulee siitä herkästi yksi suosikeistani. Niin kävi kuvissa näkyän Fabyn Versailles Gardens -lakankin kanssa.

Versailles Gardens on tumma sinivihreä cremelakka, jonka sävy on lähes täydellinen syksyyn. Erilaisilla koristeluilla lakka on hyvin muunneltavissa ja se voisi toimia mainiosti myös kesä- tai vaikka joulukynsissä. Itse paritin lakan kuitenkin hyvin syksyisiin koristeluihin ja tykästyin kovasti. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ja kiiltoa tuomaan lisäsin vielä kerroksen Seche Viteä. 

Koristeluja ei kauaa tarvinnut miettiä, sillä halusin ehdottomasti käyttää Essien Penny Talkia tämän vihreän kanssa. Penny Talk on siis voimakaspigmenttisen kuparinen foil -lakka, joka toimii mainiosti erilaisissa koristeluissa. Tällä kertaa käytin sitä kynsiteippien kanssa keskisormessa ja nimettömässä, ja loppuihin kynsiin lisäsin sitä hieman pilkkutikun kanssa. Etusormeen halusin vielä vähän kimallusta, joten pilkuttelin lisää F.U.N. Lacquerin Royal Chapel (h) -lakalla.

Kokonaisuus viehätti itseäni niin kovasti, että viihdyin lakkauksilla useamman päivän. Mitäs te tykkäätte näistä?  


Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! ♥*** Fabyn lakka saatu, linkkien klikkailusta en hyödy

22 kommenttia:

 1. Olen myös vhreän ystävä, älyttömän kaunis sävy tässä ja kivasti koristellut, ei ihan oletetuin väriyhdistelmä, tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon lämmennyt vihreille lakoille pikkuhiljaa, mutta tuo on oikein kiva sävy. Siihen noin kivat koristelut, niin ei voi muuta kuin tykätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Tää sävy on munkin mielestä supernätti :)

   Poista
 3. Tykkään vihreistä, mut mulle tää on tosi outo savy... en oikein tiedä pidänkö vaiko en :D Korsitelut on tosi kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! ♥ Ja onhan tää vähän epäperinteinen sävy, en ihmettele jos vaatii vähän totuttelua :D

   Poista
 4. Upea vihreän sävy ja tosi hyvin natsaavat koristelut <3

  VastaaPoista
 5. En ole vihreiden lakkojen ylin ystävä, en kovinkaan montaa omista sellaisia. Tää näyttää sun kynsillä todella hyvältä, omilla en olisi niin varma xD Koristelut onnistuivat hyvin ja sopivat tuon lakan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein suuret kiitokset Daniela! ♥ :) Monet sävyt on kyllä sellaisia että muilla näyttää hyvältä mutta itselle ei osaisi kuvitella :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥