torstai 17. marraskuuta 2016

Jouluiset pikakynnet

Joulu lähestyy, ja sen lähestymisen myötä alkaa kynsille muodostumaan yhä useammin jouluisempia koristeluja. Välillä yritys on kova ja aikaansaannos monimutkainen, mutta näin lähellä joulukuuta on usein myös aika kortilla eikä mahdollisuutta monimutkaisiin lakkauksiin ole. Kaikeksi onneksi kauniit ja jouluiseen teemaan sopivat lakkaukset voi toteuttaa myös hyvin yksinkertaisesti erittäin nopealla aikataululla. 

Itsehän toteutin väreiltään jouluteemaisen pikalakkauksen viime viikolla, ja ajattelin sen teillekin esitellä, jos joku vaikka kaipaisi ideoita tällaiseen helppoon ja nopeaan koristeluun joka sopii hyvin tähänkin ajankohtaan. 

Kynnethän on lakattu yksinkertaisesti siten, että pohjavärinä on valitsemistani lakoista peittävämpi, eli Oriflamen Ruby Rouge jota tarvittiin 1-2 kerrosta kynnestä riippuen. Tämän kuivahdettua lakkasin kärjet kultaisiksi O.P.I:n Love.Angel.Music.Babyllä suoraan lakan omaa sivellintä käyttäen. Valumakuviot värien rajalla sutaisin Ruby Rougella ja koristelusiveltimellä, mutta ne voi helposti toteuttaa myös dotting toolilla. Kuviosta on tarkoitus tehdä epäsymmetrinen: mitä enemmän viivat eroavat pituudeltaan ja paksuudeltaan, sen kiehtovammalta lopputulos näyttää. Eikä tähän kulu paljoa aikaa, kun ei tarvitse ottaa stressiä viivojen suoruudesta tai samankaltaisuudesta!

Lopuksi viimeistelin kynnet kultaisilla pyöryläniiteillä. Sen jälkeen tasoitin lakkauksen kerroksella Seche Viteä, ja mattasin sen China Glazen Matte Magicilla. 

Mielestäni kynsistä tuli oikein tyylikkäät kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja voi olla, että tulen tekemään vastaavat toistekin kiireen sattuessa. Eihän nämä mitkään erityiset taideteokset ole, mutta on kiva, ettei tarvitse aina kiireessä turvautua glitterliukuihin tai pantterikuvioon!


Iloa torstain touhuihin! ♥

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset! Varsinkin matattuna tykkäsin =)

  VastaaPoista
 2. Oi miten super ihanat!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Noi on sairaan upeet! vautsi :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. nää on tosi hienot! aina ei tarvitse koristella mitenkään erikoisesti, riittää että väriyhdistelmä tuo mieleen esim just joulun (jos siis joulukynsiä meinaa tehä :D). Ja ahh mattaa taas, mulla on tällä hetkellä joku heikko kohta mattaisiin kynsiin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Välillä vähän simppelimmät kynnet näyttävät jopa kivemmilta :)

   Kiitos kehuista :) ♥♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥