perjantai 11. marraskuuta 2016

NCLA: Drop of Teal

Vajaa pari viikkoa sitten esittelin teille ensimmäisen NCLA:n lakkani, Out of this Worldin. Tänään minulla olisi tarjottavana hieman kuvia kyseisen lakan turkoosista sisaresta, Drop of Tealista. Tämäkin lakka tarttui mukaani Cesarsshopin varjomessuilta viime kuun loppupuolella.

Drop of Teal kuuluu myös NCLA:n Holos -sarjaan. Pullossa holoefekti on hieman voimakkaampi, mutta kyllä se kynsilläkin esiintyy upeasti. Sävyltään lakka on nimensä mukaisesti vihreään taittava, kirkas turkoosi.  

Drop of Teal peitti kynnet kahdella kerroksella, ja koostumus hipoi jälleen täydellisyyttä. Tämänkään kanssa ei ollut minkäänlaisia ongelmia kaljuuntumisen saati kynsinauhoille valumisen suhteen: se asettui juuri sinne minne sen halusi saada. Kuvissa kaksi kerrosta Drop of Tealia sekä kerros Essien Gel Setter -päällyslakkaa*. 

Lakka toi mieleeni kirkkaan meren ja salaiset laguunit, ja oli todella hankalaa keksiä sille enää mitään muita koristeluja kun olisi niin tehnyt mieli toteuttaa jotain merellistä. Tuntui kuitenkin väärältä toteuttaa niin kesäisiä lakkauksia tuonne lumituiskun keskelle, joten tein kompromissin ja maalasin koristeluiksi hieman kukkasia mustalla akryylimaalilla. Kukkien keskustoihin lisäsin pikkuisen kimallusta Essien Rock at the Top -glitterlakasta ja etusormen tyveen asetin kaksi kultaista niittiä. 

Kynsistä tuli erittäin mieluisat, ja lakkaa sai taa tuijotella jatkuvasti. Nämä NCLA:n holot on kyllä siitä ihania, että niiden holoefekti näkyy upeasti myös keinovalossa.


Löytyykö teiltä vielä NCLA:n lakkoja? *** Essien päällyslakka saatu

28 kommenttia:

 1. Vautsi! Ihanat kynnet :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jälleen todella kaunis lakka ja ihanat lakkaukset muutenkin ♥
  Mie en ole vielä uskaltanut hommata yhtään NCLA:n lakkaa, jäisin kumminkin ihan koukkuun näihin ja miun pitäis saada sit kaikki! Ja lompakko kiittää... xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis näihinhän jää niiiin koukkuun :D :D Sen jälkeen kun näin Out of this Worldin ensimmäistä kertaa kynsillä, se oli menoa se :D

   Mutta hei, kiitos taas ihanista kehuista ♥♥

   Poista
 3. Tosi kaunista! Mulla on NCLA:n Red Square, punainen holo joka on myös upea sekä ulkonäöltään että laadultaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Red Squareen itsekin ihastuin Emman blogissa, mutta nyt kun mulla on sen viileämpi sisko, en ole ihan varma että tarviinko sitä enää? :D

   Poista
 4. Aloin seuraamaan! Oon elänyt sellaisessa kynsi-inspiksen puutteessa että inspiraatio olikin tarpeen. :D

  http://materialheaven.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, ihanaa! Kiva kuulla että löysit täältä inspistä ♥ :)

   Poista
 5. Voi kylläpä on ihanan sävyinen holo! ♥.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Tästä olisi saanut niin kivat kesäkynnet :D

   Poista
 6. Miksi ma en ole muka tahankaan kommentoinut? Siis ma todellakin tarvitsen ihan kaikki NCLAn holot, en kesta kun niita nakee nyt joka puolella! Ja sun maalaustaidot on ihan omaa luokkaansa, en voi lakata ihailemasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis munkin pää on ihan totaalisen pyörällä kun näitä nyt vaan on _kaikkialla_ ja ne on ihan kaikki ihan mielettömiä! Tehdäänkö joku yhteinen addressi ihmisoikeuksien nimissä siitä, että nää kaikki pitäisi jaella joka kotiin ihan vain tasapuolisuuden nimissä? Musta tuntuu etten itsekään selviä ellen saa hyppysiini joka ikistä näiden holoa :D :D :D

   Ja siis en voi kyllin kiittää ihanista kehuistasi, miten taas piristitkään <3 <3

   Poista
 7. Onpa näyttävä lakka, en kestä tota upeutta! :D Pelkistetty kukkakuvio sopii kyllä hyvin tähän lakkaan. Luulin kukkia leimoiksi, hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Miksei kaikki lakat ole tällaisia <3

   Suuret kiitokset kehuista!! ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥