torstai 2. maaliskuuta 2017

Helmikuun lakkaukset

Maaliskuu on alkanut (vihdoin!), ja tiedättekös mitä? Sehän tarkoittaa sitä, että voidaan virallisesti alkaa puhua keväästä. En siis enää ole edellä aikaani, niin kuin viimeiset pari kuukautta, joiden aikana olen vähän turhankin usein jaksanut muistutella kesän ja kevään kaipuustani ♥ Nyt ulkona näyttää loskaiselta ja harmaalta, mutta kuulkaas toverit! Kyllä se vielä iloksi kääntyy.

Helmikuussa blogin puolella nähtiin seitsemät lakkaukset koristeluineen päivineen, siis sama määrä kuin tammikuussa. Tämä oli sopiva lakkailutahti itselleni ainakin tällä kertaa, ei yhtään liikaa eikä yhtään liian vähää. Parit ihan oikeasti kivatkin kynnet tuli toteutettua, eli tuo kollaasin alarivin viimeinen kaksikko. Tällaisia vähän erikoisempia lakkauksia tulee ihailtua aina jälkikäteenkin.

Helmikuu meni ohi nopeasti, enkä oikein muista tehneeni sen aikana mitään erityistä. Vähän jo jännittää tämä ajankulun hurja tahti, sillä edessä häämöttävät pääsykokeet ja kynsikurssi lähestyvät ehkä vähän turhankin kovaa vauhtia! Pelottaa, että miten oikein selviän loppukeväästä töiden, blogin, pääsykokeisiin lukemisen ja rakennekynsien treenailun kanssa. Pitänee harjoitella vähän ajankäytön hallintaa, sillä nykyisin tuntuu, että päivät menevät ihan liian helposti vain tyystin "ohi". 
Etenkin viimeisten päivien aktiivisuustaso töiden jälkeen on ollut suorastaan huolestuttava, tosin siihen vaikuttaakin tämä päätään nosteleva kevätflunssa. Voi, kun voisikin aina olla ihan vaan terve!


Mitenkäs muiden helmikuu sujui? ♥

26 kommenttia:

 1. Kaikki nuo alarivin kynnet on ihan uskomattomia <3 Helmikuu hurahti kyllä hirviää vauhtia ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos Heidi! <3 Ja ihan tosi, se kyllä meni vauhdilla!

   Poista
 2. Omaan makuun kauneimmat ovat nuo viimeiset, värit sopisi just eikä melkein mun kynsille! ♥
  Mä en oikein ehtinyt edes ajatella helmikuussa mitään se vain meni ohi jotenkin sinnitellessä. Työt vei ison osan illoista ja viikonlopuista... Onneksi huomenna alkaa viikon loma! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen, niissä on kyllä jotain sun tyylistä! :)

   Onpa ikävä kuulla, toivottavasti nyt kuitenkin lomalla ehdit palautua ja lepäillä rauhassa! ♥

   Poista
 3. Helmikuu hurahti kyllä ihan hirveetä kyytiä ohi! Mut aina parempi - tällee alkuvuodesta oottaa aina kesää niin hirveesti että mitä nopeammin aika kuluu sen parempi! :D

  Nuo toisiks vikat kynnet on niiiiiiin upeat etten kestä... ♥ Ja muutenki, sun lakkaukset on aina! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, ei muakaan sinänsä tuo ajankulku häiritse, kun kesä olis kuitenkin kiva ♥ Kaikki velvollisuudet mitä oon itselleni kerännyt alkaa vaan stressaamaan mitä pidemmäs kevättä mennään :D

   Ja voi vitsit sentäs, kiitos ihana! ♥♥

   Poista
 4. Ruseteilla somistetut dalmatialaiset olivat niin upeat, mutta maalatut on myös makeet.

  VastaaPoista
 5. Tosi upeita lakkauksia! Mun lemppari on kyllä tuo baby boomer. Ihastelen sitä vieläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Neilikka! Olipa ihanasti sanottu :) ♥

   Poista
 6. Vikat eli alarivin oikeanpuolimmaiset on ehkä myös mun suosikit. Toisaalta tykkään myös noista ekoista ja baby boomereita ihastelen aina, koska en ite oo koskaan tehnyt:) Eli joo, en osaa valita suosikkiani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykästyit niin moniin näistä :) ♥ Sun pitää muutes ehdottomasti toteuttaa baby boomer jossain välissä! :)

   Poista
 7. Mun silmään toi ihan ensimmäinen laukkaus sopi parhaiten, mut silti kaikki on aivan ihania♥

  VastaaPoista
 8. Kollaasin vikat kynnet ovat kyllä niiiiiiin upeat!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti ei tule paha tauti.

  Kaksi viimeistä lakkausta taistelee mun suosikin paikasta. Holokuorrutetussa liu'ussa on kaikki kohdallaan. Jos pitäisi valita yksi lakkaus, jota pitäisin loppuelämän, se voisi hyvinkin olla tuo.
  Lumpeenkukkakynnet taas on niin hienosti tehty, että ne on kuin pienet taideteokset. Jostain syystä mulle tulee niistä mieleen ne muumitarinat, jotka on piirretty sillä vähän särmikkäämmällä tyylillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihanasti kirjoitettu <3 Hauska mielikuva lumpeenkukkakynsistä, miten tuo ei tullutkaan aiemmin mieleeni! Nämähän on ihan eläväisen muumimaiset, hassua :)

   Poista
 10. "Parit ihan oikeasti kivat", hoh ja poh! Koko alarivi on I-HA-NAT, eika ylarivissakaan yhtaan huonoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sä olet kyllä ihana! :D KIITOS <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥