lauantai 25. maaliskuuta 2017

Sorbettilakan lumoissa

Kun kynsilakkoja löytyy useita satoja, ei niitä kaikkia aina ehdi tai muista käyttää säännöllisesti. Usein sitä tulee tartuttua johonkin melko uuteen lakkaan kun kynsiä suunnittelee, ja ne vanhimmat aarteet meinaavat unohtua. Olen nyt lähiaikoina pyrkinyt käyttämään enemmän myös niitä pidempään kokoelmassa olleita tapauksia, mutta sorbettilakat olin kyllä unohtanut ihan täysin! Kynsisirkus -blogissa näin vähän aikaa sitten ihanat sorbettikynnet, ja niiden innoittamina päädyin sitten kaivamaan omatkin sorbetit esiin.

Sorbettilakat, eli crellypohjaiset glitterhässäkät nousivat kovaan huutoon indie-lakkojen alkaessa valtaamaan markkinoita muutamia vuosia sitten. Nykyään sorbettilakat ovat jo jääneet vähän unholaan, eikä niitä oikein uusissa kokoelmissa enää näy. Itseltäni kuitenkin löytyy muutamia kivoja sorbetteja, niinkuin vaikka tällä kertaa käyttämäni KBShimmerin What's Your Damage. 

What's Your Damage on ilmestynyt KBShimmerin kesäkokoelmassa vuonna 2013. Ihan tuore tapaus ei siis ole kyseessä, ja omankin lakkani glitterit ovat jo vähän värjänneet lakan valkoista pohjaa. Se ei ole enää aivan puhtaanvalkoinen, vaan kirkkaassa valossa huomaa pohjan sävyn hivenen harmaantuneen. Toisaalta se häiritsee, mutta toisaalta tykkään lakasta näinkin. Ainakaan vielä en raaski luopua, onhan tämä meinaan tosi nätti lakka!

Lakkasin siis kaikille kynsille ensin kerroksen Sally Hansenin White Onia, ja sen päälle kaksi kerrosta What's Your Damagea. Koristeluiksi maalailin kiekuroita keskisormille ja nimettömille Mont Martén mustalla akryylimaalilla ja ohuella, striper-mallisella siveltimellä. Muiden kynsien tyviin asetin neliönmuotoiset, neonpinkit niitit. Lakkauksen viimeistelin kahdella kerroksella Seche Viteä, sillä yksi ei ihan riittänyt tasoittamaan lakkauksen pintaa.Omistatteko/käytättekö te vielä sorbettilakkoja?

13 kommenttia:

 1. Hienot!
  Luulin noiden mustien olevan leimat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No, mä suunnittelin kyllä leimaamista mutta ei mulla ollut omaa mielikuvaa vastaavia leimoja missään laatoissa :D

   Poista
 2. Oi että, aivan upeat kynnet! <3 Mä luulin, että noi kiekurat on leimoja :o

  VastaaPoista
 3. Hei se mun KBShimmer taitaa sit just kans olla näitä ns. sorbettilakkoja,ihanaa et nyt löyty sille termikin! :D P.s: Ihanat luomukset taas♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, ihanaa että löytyi sunkin lakalle termi :D Kiitos kehuista <3 :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hauska lakka. Mun kynsi-innostus muhi vielä pinnan alla, kun nämä oli pop. Sorbettilakkoja ei siis löydy kokoelmasta. :)

  Minäkin ajattelin ensin, että onpa kiva leima. Sitten tuli mieleen, kenen blogia luen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää sorbetit on kyllä veikeitä :)

   Hassu olet! :D Mutta kyllähän sä tiiät, etten mä oikeen tota leimaamista osaa :D

   Poista
 6. Ma en jotenkin koskaan jaksanut innostua naista sorbettihommista, ihme kylla. :D Tai siis, en ainakaan muista innostuneeni. Mun muisti on kylla vahan huono.. Ihan sopo lakka kuitenkin, ja tietenkin ihanat kiehkurat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! ♥ :) Mä en myöskään näistä ihan villiintymään ole koskaan lähtenyt, mutta onhan ne nyt kuitenkin nättejä ja kivan erilaisia :)

   Poista
 7. Super kiva lakkaus :)! Mulla taitaa olla 2 tai 3 tällästä lakkaa. Täytyykin joku päivä lakata jollain niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥♥ Sorbetit on kivaa vaihtelua aina silloin tällöin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥